Kauan olen kuullut ystäviltäni olevani aina reissussa tai käyneeni jo melkein kaikkialla. Olen ollut töissä, opiskeluvaihdossa, työharjoittelussa, matkaoppaana jne. aika monessa paikassa -  väite pitää siis paikkansa. Viimeiseen kuuteen vuoteen en ole asunut Suomessa yhtäjaksoisesti muutamaa kuukautta kauempaa.

Nyt haluan jakaa kaiken matkoiltani kanssanne. Paikka kerrallaan kerron vinkkejä, tarinoita, kokemuksia ja tapahtumia maailmalta, niistä paikoista joissa olen saanut käydä elämäni aikana. Ole ensimmäisten joukossa odottamassa päivän kohdetta ja liity blogini lukijaksi nyt. Mikäli nojatuoli- tai ihan oikeakin matkustaminen kiinnostaa, lupaan ruokkia mieltäsi ja makuhermojasi blogipäivityksilläni.

Eivätkä matkani lopu tähän. Seuraavat kohteet ovat näköpiirissä jo ihan muutamien viikkojen päästä ja se tietää lisää tarinoita maailmalta.

Hyppää siis matkalaukkuuni maailman ympäri ja muista kommentoida mikäli kyseinen päivitykseni puhuttelee juuri sinua! Mitä enemmän kommentteja ja seuraajia blogini saa, sitä useammin lupaan sitä päivittää.